Herre Atletisk Utendørs Innendørs Komfortable fotballsko Gutter Fotball Studentklosser Joggesko Høy gripekraft

Kort beskrivelse:

Gummisåle Premium syntetisk overdel – PVC + skinnoverdel – gir komfort maksimal holdbarhet.Noen typer har 3D-teksturert overdel som gir bedre ballkontroll.To forskjellige typer yttersåle – passer for trening med høy intensitet, flott for innendørs og utendørs gress eller harde underlag, friksjonsdesign enkel kontroll av fotballen.


Produkt detalj

Produktetiketter

Gummisåle: Gummisålen gir slitestyrke og trekkraft, noe som gir bedre grep på feltet.

Premium syntetisk overdel: Overdelen er laget av en kombinasjon av PVC og lær, noe som gir maksimal komfort og holdbarhet.

To typer yttersåler: Det er to forskjellige typer yttersåler tilgjengelig, designet for å passe øvelser med høy intensitet.Dette tyder på at den ene yttersålen kan være mer egnet for faste underlag, mens den andre kan være designet for torv eller harde underlag.

Friksjonsdesign: Yttersålens friksjonsdesign gir enkel kontroll over fotballen, og forbedrer spillerens ytelse.

Anti-stretch fôr og polstret innersåle: Skoene er designet for å være sterke og slitesterke, med anti-stretch fôr og polstret innersåle, som gir komfort, trekkraft og ankelbeskyttelse under høyenergisportsaktiviteter.

To designalternativer: Skoene kommer i to designalternativer: lav-topp og høy-topp.De lave skoene har en myk polstret pløs for god passform på vristen og redusert fotfriksjon.High-top-skoene har en strikket, dynamisk high-top-fit ​​krage, som gir en sikker og støttet passform samtidig som den beskytter ankelen.

Profesjonell design og produksjon: Skoene er resultatet av profesjonelle designteam og produksjonsprosedyrer i et standardanlegg med rik teknologisk ekspertise.Dette sikrer høy kvalitet og god ytelse, noe som gjør dem egnet for ulike fotballspillflater.

Totalt sett ser disse fotballskoene ut til å være designet med spillernes behov i tankene, og kombinerer holdbarhet, trekkraft, komfort og ankelbeskyttelse for å forbedre ytelsen på forskjellige spilleflater.


  • Tidligere:
  • Neste:

  • Skriv din melding her og send den til oss